Afvallen in Moerkerke

 • Wil je graag kilo's verliezen en afvallen?
 • Ben je het beu om moe, verveeld en futloos te zijn?
 • Heb je genoeg van jouw dagdagelijkse kwaaltjes?
 • Wil je balans brengen tussen lichaam en geest?


Afvallen met personal training in Moerkerke

Door de hedendaagse maatschappij ervaren we steeds meer kwaaltjes. Niet kunnen afvallen, blessures, doktersbezoeken en vermoeidheid zijn normale fenomenen geworden. Veel mensen voelen zich futloos door een gebrek aan beweging en vaak een “onbewust” fout voedingspatroon.

Al deze factoren zetten het lichaam onder stress. Met het concept “Fit4Motion” in Moerkerke begeleiden we met personal training en onze ‘’no-nonsense’’ filosofie mensen naar een bewust actievere en gezondere levensstijl om te kunnen afvallen .Afvallen in Moerkerke


Hoe kan ik afvallen met personal training in Moerkerke?

Met personal training in Moerkerke begeleiden we je naar een fitte en gezonde levensstijl. We maken samen een plan op om af te vallen en geven jouw leven een boost.

Met personal training in Moerkerke sla je de handen in elkaar om samen op ontdekking te gaan en jouw doelstelling in kaart te brengen. We dompelen je onder in onze filosofie en nemen je mee in een ontdekkingsreis waar gezond eten en sport hand in hand gaan.


Afvallen met Semi-Private Personal Training in Moerkerke

Ben je op zoek naar ''the next step'' in jouw training? Wil je sporten en afvallen met jouw vrienden of stel je liever zelf een groep samen? 

Tijdens onze Semi Private werken jullie samen naar jullie doelstelling. Pep elkaar op, haal elkaar over de streep bij elke nieuwe uitdaging. 

Wat mag je verwachten?

 • Eigen gepersonaliseerd training schema
 • Aangepaste voeding en lifestyle advies
 • Semi-privé karakter: je deelt je training met maximaal 3 anderen
 • Samen sporten met  3 vrienden, kennissen of gelijkgestemden
 • Budget vriendelijk. Alle voordelen van je eigen personal training maar je deelt de prijs door 4

2 x week3 x week
6 maand160 €240 €
12 maand150 €225 €
24 maand140 €210 €
Afvallen met Small Group Training in Moerkerke

Wil je sporten in groep met onze professionele begeleiding? Ben je op zoek naar die extra prikkel in je dagdagelijkse routine? Dan is Small Group Training iets voor jou!

Tijdens deze training gaan we opbouwend sporten in een kleine groep van 6-8 personen en dagen we het lichaam uit op vlak van krachtopbouw/uithouding.


1 x week2 x weekonbeperkt
3 maand60 €100 €140 €
6 maand49 €85 €125 €
12 maand43 €75 €110 €
24 maand40 €70 €90 €
Losse beurt20 €

10+1 beurtenkaart150 €
Afvallen met Bootcamps in Moerkerke

Wil jij graag afvallen? Wil jij je conditie verbeteren? Op zoek naar een uitdaging? Ben jij klaar om er 110 % voor te gaan? Let's HIIT IT! Onze High Intensity Interval Training waarmee het allemaal begon groeide uit tot onze befaamde bootcamp sessies.

Tijdens onze bootcamp sessies gaan we jouw flexibiliteit, mobiliteit, kracht en conditie op pijl brengen in een intensieve work-out.


1 x week2 x weekonbeperkt
1 maand78€105€112€
3 maand55€90€95€
6 maand49€85€88€
12 maand43€75€80€
24 maand35€70€75€
Losse beurt20€

10+1 beurtenkaart150€

Over Fit4Motion

Met het concept “Fit4Motion” begeleiden we met onze ‘’no-nonsense’’ filosofie mensen naar een bewust actievere en gezondere levensstijl.

Sporten werd met de paplepel meegeven en van kinds af aan was ik begaan met alles wat beweging teweegbracht. Ik heb er dan ook mijn missie van gemaakt om mensen in beweging te brengen en te motiveren naar hun beste versie.

Mijn passie voor sport, het menselijk lichaam en een fitte geest, vertaalde zich in een hedendaags verhaal met een holistische visie.


Mindset

We leren jouw doel niet te aanzien als een eindpunt, maar als een mantra, levensvisie die samenvat wie je bent, waar je naar toe wilt.


Training

Je lichaam is gemaakt om te bewegen. Wij brengen jou in beweging en laten je stap voor stap zien wat je lichaam werkelijk kan.


Voeding

We brengen jouw relatie met voeding in kaart en veranderen jouw dagdagelijkse kijk op voeding. Met de nieuwe inzichten ga je zelf aan de slag.


Rust

Wij geven je tips & tricks waarmee je jouw ''batterijen'' terug kan opladen in onze huidige maatschappij.
Afvallen in Moerkerke

Contacteer je personal training coach

getfit@fit4motion.be
T 0474 87 68 06
WhatsApp

Facebook

 • Wil je graag kilo's verliezen en afvallen?
 • Ben je het beu om moe, verveeld en futloos te zijn?
 • Heb je genoeg van jouw dagdagelijkse kwaaltjes?
 • Wil je balans brengen tussen lichaam en geest?

Met personal training in Moerkerke begeleiden we je naar een fitte en gezonde levensstijl om te kunnen afvallen. We maken samen een plan op en geven jouw leven een boost. Waar wacht je op?


Aardenburgkalseide 254 9990 Maldegem
getfit@fit4motion.be
T 0474 87 68 06
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x